barnowlblues.punt.nl
by Eric Campfens
Hubert Sumlin overleden
Hubert Sumlin overleden
 
Gisteren is op 80-jarige leeftijd Hubert Sumlin overleden. Sumlin was vooral bekend als de gitarist van Howling Wolf, maar hij had ook een behoorlijke solocarrière. Hij was onder medemuzikanten en fans een van de meest gewaardeerde gitaristen en hij wordt door o.m. Keith Richards en Eric Clapton als voorbeeld beschouwd.
 
Come On In My House
 
Voor een uitgebreide biografie klikt u hier

Reacties

huib op 05-12-2011 12:14
Weer een blueslegende dood...Ik vind het beste wat hij heeft gemaakt het album About Them Shoes. Maar daarop spelen dan ook allemaal giganten mee zoals Bob Margolin, Eric Clapton en Paul Oscher, om er maar een paar te noemen....
Frenk op 05-12-2011 12:38
Een groot gitarist. Hij heeft veel mooi werk gedaan. Vooral bij Howlin' Wolf en ook ik vind zijn "About Them Shoes" een uitstekend album. We gaan hem missen.
 
Greetz
Frenk
Johnny op 05-12-2011 19:13
Ik lees het nu pas. Ik schrik er een beetje van. Toch jammer, hij leek me een reuzevriendelijke man. Maakte de complete geschiedenis van de Chicago blues mee. Sterker nog, hij was er een belangrijk stuk van.
 
Jammer.
choices op 06-12-2011 05:04
Hallo Eric, dat is nogal heftig met je vader, maar zoals het gegaan is dit afgelopen jaar is ook niks. Vreselijk is dat he, je ouders zo apart wonen, ik heb dat met mijn ouders mee gemaakt.
Jullie hebben dus niet echt een fijne december maand .
Sterkte en liefs van mij.
 
Ann
barnowlblues op 16-12-2011 07:43
De biografie is op de site geplaatst
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl