barnowlblues.punt.nl
by Eric Campfens
Persbericht: Vernieuwde bezetting Mariëlla Tirotto & the Blues Federation
Na 5 jaar op een schitterende wijze als blues harpist te hebben gespeeld bij Mariëlla Tirotto & the Blues Federation gaat Michel de Kok in wederzijdse overeenstemming vanaf half juni 2012 zijn eigen muzikale weg. De optredens bij Ribs & Blues en Zoetermeer Blues worden nog in de oude bezetting, met Michel, gespeeld. Zoetermeer blues wordt zijn afscheidsconcert, waarbij wij met champagne als vrienden afscheid van hem zullen nemen. We wensen Michel veel succes in zijn verdere muzikale carrière.
             
Vanaf half juni zal Heins Greten, die momenteel de bas- en toetsenpartijen voor zijn rekening neemt, zich volledig gaan storten op de witte en zwarte toetsen (zowel piano, Rhodes als Hammond). Daarom wordt er een bassist aangetrokken. Er heeft zich al een bijzondere kandidaat aangemeld, maar wij houden de naam nog even geheim. In mei vinden audities plaats. Uiteraard zullen we de naam van onze nieuwe collega-muzikant zo snel mogelijk onthullen.
 
Vanaf half juni wordt de bezetting van Mariëlla Tirotto & the Blues Federation:
Mariëlla Tirotto - zang
Harald Koll - gitaar
Heins Greten - toetsen
? - basgitaar
John Kakiay - drums
Vaste gast: Onny Tuhumena – percussie
 
Meer over Mariëlla Tirotto & the Blues Federation is hier  en op www.tirottoblues.eu te lezen.

Reacties

Frenk op 24-04-2012 11:23
Jammer dat hij de band gaat verlaten, maar er zal wel een goede reden voor zijn. Hij was mede bepalend voor het geluid. Ik ben erg benieuwd hoe de band dit gaat opvangen, maar ik geloof niet dat ik mij daar zorgen om moet maken.
 
Greetz
Frenk 
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl