barnowlblues.punt.nl
by Eric Campfens
Greyhound Blues Band - Two Decades Of Doggone Blues (DVD)

Onlangs kreeg ik deze DVD onder ogen en ondanks het feit dat deze alweer een tijdje uit is vond ik het toch de moeite waard er een stukje over te schrijven.

De Greyhound Blues Band komt uit de vruchtbare bluesprovincie Drenthe en draait inmiddels alweer ruim twintig jaar mee in de vaderlandse blueswereld. De band bestaat uit Johan Meijer (zang, gitaar), Martin Hartsteen (gitaar), Martin van der Velde (bas) en George Snijder (drums). Naar aanleiding van het twintig jarig bestaan van de band is deze DVD met de correcte titel "Two Decades Of Doggone Blues" uitgebracht.

De DVD laat eerst een deel zien waarin de band King George Clemons tijdens een optreden in Deventer begeleidt, dan volgt een opname voor RTV Drenthe met Alex Rossi. Vervolgens een stuk met aan elkaar geplakte video-opnamen uit de 2 decennia die de band bestaat. Het laatste stuk is een fotogalerij begeleidt door de muziek van de band.

Een leuke DVD waarin de band een mooi visitekaartje afgeeft zowel als begeleiders van andere artiesten, maar ook zeker als prima bluesband.

Voor meer informatie, zie www.greyhoundbluesband.nl . De DVD is te bestellen bij info@greyhoundbluesband.nl

Reacties

Martin van der Velde op 17-05-2013 10:15

hoi ericbedankt voor jouw reactie en de aandacht die jij er aan besteed.het uitkomen van de dvd heeft echter ook een trieste reden.Martin Hartsteen, die 20 jaar in de band speelde is helaas overleden.er stond een nieuwe cd gepland voor het 20 jarig bestaan, daar zijn wij niet meeraan toe gekomen.de dvd is een klein monumentje ter ere van Martin en natuurlijk 20 jaar liefen leed delen op het podium.bedanktgroetMartin van der Velde

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl