barnowlblues.punt.nl
by Eric Campfens
Mojo Hands - Voodoo You Love

De uit Denemarken afkomstige Mojo Hands is een van de succesvolste blues/rockbands uit het land . De formatie bestaat al sinds 1995. Er zijn inmiddels drie albums verschenen, waarvan de laatste in 2002. Hoogste tijd dus voor wat nieuw werk en dat ligt nu in de winkels onder de naam "Voodoo You Love". De band bestaat uit zangeres Zenia Labib, zanger/harmonicaspeler Henrik Hansen, gitarist Jan Kølle, drummer Erik Lodberg en bassist Lars Thomsen.

De cd begint meteen al goed met "I Live The Life I Love", een prima in het gehoor liggende uptempo bluesrocker. Zenia heeft een prima stem voor deze muziek en de interactie met de harmonica van Henrik en gitaar van Jan  werkt uitstekend.  De meeste songs zijn vlotte rockende bluesnummers en liggen prettig in het gehoor. Alleen in de slowblues "Pillars Of Rain" gaat het tempo flink omlaag. Dat is overigens een prachtige en gevoelvol gezongen nummer. Een ander nummer dat ik nog apart wil vermelden is het fraaie "Devil Don't Sleep". De uitsmijter is de oude Yardbirds-song "Wish You Would".

BarnOwlBlues vindt: Een leuke cd met prettige blues. Niet erg avontuurlijk en nieuw, maar voortbordurend op het bekende bluesstramien. Gewoon lekkere muziek dus.

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl