barnowlblues.punt.nl
by Eric Campfens
Howard Glazer – Looking In The Mirror

De uit Detroit stammende Howard Glazer – bij de burgerlijke stand bekend als John E. Louder – is iemand die je een gitaarvirtuoos zou kunnen noemen. Beïnvloed door stadsgenoten als MC5 en The Stooges en geïnteresseerd in de blues uit de veertiger en vijftiger jaren combineert hij dit in stevige, maar melodieuze bluesrock. Met “Looking In The Mirror” brengt Glazer zijn zesde soloalbum uit.

Glazer biedt ons op dit album twaalf songs, die variëren van funky ritmes, jazzy melodielijnen tot rauwe blues en stevige rock. Het is niet zo zeer dat er geen lijn in het album zit en de stijlen alle kanten opschieten. De stijl blijft bluesrock, maar dan met de al genoemde variaties op dit thema. Bijzondere tracks zijn voor mij het rauwe “Eviction Blues”, de countryblues “Misunderstood The Devil” en “Feeling So Bad”, Howards eerbewijs aan wijlen Johnny Winter.

BarnOwlBlues vindt ook “Looking In The Mirror” een klasse-cd. Glazer heeft mij wederom kunnen verrassen met smaakvolle bluesrock.

www.howardglazer.com
Reacties

Frank Roszak op 17-11-2014 22:01

Thanks Eric  much appreciated  againRegardsFrank RoszakKBA Awardee 2014 PUBLICIST

Howard Glazer op 17-11-2014 22:01

Hello Eric,

 

Thanks so much !!!! Greatly appreciated !!I would love to come back to you area and play again, if you know of anybody that can help out please let me know.

 

Thanks and all the best !!

 

Take Care

Howard Glazer

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl