barnowlblues.punt.nl
by Eric Campfens
King Of The World – Live At Paradiso

Sinds de oprichting in 2012 zijn de heren Weber, Java, de Jong en van der Kolm voortvarend bezig geweest. Twee goed ontvangen studio-cd’s, talloze shows, prijzen en optredens op tv waren het resultaat. Het werd kennelijk tijd voor een livealbum. Tijdens de clubtour van december 2014 heeft King Of The World bij diverse optredens de bandrecorder laten meelopen. De beste opnamen, namelijk die van het optreden in Paradiso, zijn nu op cd verschenen.

Met het album “Live At Paradiso” geeft KOTW duidelijk weer wat zij zijn en wat zij in hun mars hebben. Dertien songs, waarvan negen van eigen hand, gedurende een kleine 80 minuten lang wordt de luisteraar getrakteerd op een prima set. Vanaf het eerste nummer, het vlotte “Messing With My Mind” tot en met de afsluiter, de slowblues “Beating Like A Drum” horen we een aanstekelijk en met duidelijk plezier spelende band. Dit speelplezier geeft een positieve respons bij het publiek en die interactie zorgt in totaal voor een uitstekende liveregistratiie.

Met dit album bewijst de band sowieso tot de top van de Nederblues te behoren, maar ook internationaal een partij mee te kunnen blazen.

Website: www.kingoftheworld.eu

Reacties

Govert van der Kolm op 24-04-2015 08:48

Beste Eric

dank je wel dat je de moeite hebt genomen ons te recenseren en dit ook nog door te sturen! We gaan hem spoedig plaatsen!

Hartelijke groet

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl