barnowlblues.punt.nl
by Eric Campfens
Mylk - Live It Loud

Toen ik vorig jaar hun debuut-EP “47th Street” recenseerde schreef ik al dat het naar meer smaakte. Aan dit verlangen is nu gehoor gegeven door het uitbrengen van de eerste complete cd van Mylk. Music you’ll like, afgekort tot Mylk is een uit Noordlimburg afkomstige band, die southern rock en blues brengt, en sinds 2013 bestaat. De leden op het album zijn bassist Geert Kuijpers, zanger/gitarist Dave James Hendrikse, drummer Jan van der Pluijm en gitarist Jan van Haperen. Inmiddels heeft Harrold Nabben de plaats van Kuijpers op de bas ingenomen.

De tien nummers op “Live It Loud” zijn door de band zelf geschreven. Ze liggen lekker in het gehoor en de band is goed op dreef. Het geheel swingt en stampt, neemt op gezette tijden wat gas terug en klinkt dan weer relaxt. Een goede variatie dus. Mijn favoriete nummers zijn het relaxte “Past A Peasant”, het rockende “Waiting For Another Day” en “Nasty Crazy Woman”. Kortom, gewoon een leuke cd met fijne muziek.

Website: www.mylk.nl

 


Reacties

Dave James op 01-08-2016 23:21

Hallo Eric,

Wederom Thnx !! Voor je mooie woorden. Hier zijn wij super blij mee. Leuk om te lezen dat je er zelfs enkele favorieten tussen hebt zitten.

Hier kunnen wij voorlopig weer mee vooruit. "Dikke Duim omhoog"  

Greetz DJ

Han de Tekort op 02-08-2016 15:13

Nice

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl