barnowlblues.punt.nl
by Eric Campfens
Willa – Better Days

Willa Vincitore is een zangeres die al ruim twintig jaar in haar eigen omgeving – Hudson Valley in de staat New York - voor haarzelf een naam aan het maken is. En toch verschijnt nu pas een eerste eigen cd, “Better Days”. Dat komt vaker voor. Kijk maar eens naar iemand als Sari Schorr, die net als Willa een veelgevraagd zangeres was voordat ze de wereld op eigen naam veroverde. Een kwestie van kansen krijgen en die dan ook pakken. Het meest bekend is Willa als zangeres bij de band van Chris O’Leary.

Met een keur aan muzikanten kreeg zij de kans om voor haar zelf eens de studio in te duiken. En het resultaat mag er zijn. De twaalf nummers op “Better Days” zijn door Willa zelfgeschreven. Muzikaal wordt zij ondersteund door onder meer gitarist Chris Vitarello (Bruce Katz Band), toetsenman Scott Milici en bassist Brandon Morrison (Donald Fagan), terwijl ook de al genoemde Chris O’Leary op een van de nummers op mondharmonica te horen is. Willa is een fantastisch goede zangeres, die uitstekend past in de blues- en soulhoek. Buiten het feit dat ze een prima stem heeft beschikt ze ook over een uitstekende timing, waarmee ze haar nummers de juiste spanning weet mee te geven. Mijn favoriete nummers zijn de ballad “Caroline” en het onvervalste soulnummer “Hooked On You”.

Het is te hopen dat de carrière van Willa net zo’n vlucht gaat nemen als die van de al genoemde Sari Schorr. Ik gun het haar van harte.

Website: www.willaandcompany.com

Reacties

Frank Roszak op 21-07-2017 09:03

Thank u EricRegards Frank Roszak

Han de Tekort op 22-07-2017 07:52

Klinkt goed

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl